Den 6. Europæiske musikterapikonference, 16-20. juni 2004 - Frederiksen, Britta (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Den 6. Europæiske Konference i Musikterapi blev afholdt pä University of Jyväskylä i Finland. Universitetet er tegnet af den berømte finske arkitekt Alvar Aalto og dannede en smuk ramme om dette arrangement. “Many faces of music therapy”, var titlen pä konferencen - en rammende betegnelse for min oplevelse af konferencen. Mange ansigter trængte sig frem pä nethinden og kun et fåtal stiftede jeg næmere bekendtskab med, og fik hørt om deres musikterapeutiske virke. Sävel det faglige som det sociale program var veltilrettelagt og forløb problemfrit. Arrangørerne formåede at lade en særlig finsk stemning og humor forplante sig under konferencen.