Pionerserien: Synnøve Friis. Pioner på ældreområdet - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Synnøve Friis er en af de ildsjæle, som har haft stor betydning for musikterapifaget. Hun har pä en meget inspirerende, ihærdig og grundig måde informeret om, at musik gør en forskel. Med artiklen her vil jeg gerne give et billede af ildsjælen Synnøve Friis. En ildsjæl som netop ikke har henlevet sit liv, men som har præget et helt fag med sine oplevelser i mødet mellem musik og menneske.