Søren Mühlhausen: Pionér indenfor musikterapien i Danmark døde d.5.februar 2012 - Redaktionen, (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Vi mindes Søren Mühlhausen med én af hans mange sange "Kom, vi rejser os op".