Musikterapi - Privat praktiserende - Kjær, Ilse (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
En del musikterapeuter arbejder selvstændigt. Pt er der 4 klinikker, en i Aalborg, to i Århus og en pä Sjælland. Klinikken i Aalborg er et samarbejde mellem 4 musikterapeuter hvor de andre er enkeltmandsvirksomheder. I det følgende beretter jeg om mine erfaringer som privatpraktiserende musikterapeut.