Musikterapi - Flygtninge - Hostrup Mørch, Nana (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Indenfor flygtningeområdet er musikterapi stadig en ny behandlingsform, men den vinder mere og mere indpas, og der er stor Interesse for at bruge musikterapi. I skrivende stund er der ca. 5-6 musikterapeuter i Danmark der arbejder indenfor flygtningeområdet. Blandt arbejdsstederne er Rehabiliterings- og Forskningscentret for Torturofre i København, SYNerGAIA i Herning, Dansk Røde Kors og Flygtningehjælpens Integrations Netværk. I Sorø kommune tilbydes der musikterapi til nogle af de traumatiserede flygtninge der bor i kommunen.