Musikterapi - Børn og unge med psykosociale problemer - Grønfeldt, Karina Soon Joo (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
Musikterapi med klientgruppen har eksisteret indenfor de sidste 10 år, men er stadig langt fra velfunderet. I 1998 oprettede Københavns Kommune den første musikterapeutstilling pä en døgninstitution i Jægerspris. I dag er der ligeledes ansat en musikterapeut i Ungdomscenteret i Aalborg, og derudover arbejder der musikterapeuter i almindelige skoler. Fælles for klientgruppen er, at de som regel har haft svære opvækstvilkår eller at livet pä en eller anden måde er gået skævt.