Forord - Redaktionen, (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2004)
I dette første nummer af Dansk Musikterapi har vi valgt at gøre status over det samlede musikterapiområde i Danmark, og har forsøgt så vidt muligt, at få alle nuancer af det musikterapeutiske virke med i beskrivelsen.