Music Therapy Models, Methods and Techniques: 7th Nordic Music Therapy Congress, 13-16 juni 2012 - Faaborg Jacobsen, Astrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Den 7. nordiske musikterapikonference blev afholdt på universitetet i Jyväskyla, Finland. I alt 220 deltagere fra 30 forskellige lande deltog i konferencen, og hele konferencen emmede af faglig og kulturel bredde. Som konferencedeltagere havde vi bl.a. både fornøjelse af at opleve Finlands bedste kor (if. en konkurrence i TV), Elvis fortolket på sav, smuk Finsk sommer og selvfølgelig masser af myg!