En praktikkoordinators arbejdsdag: - en varm sensommerdag i august - Ed, Agneta (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Efter en tidlig morgenmad åbner jeg min mailboks halvvejs ude af døren. Er på vej til to praktikbesøg denne mandag, og der kan være en sidste minut besked i forhold til det planlagte...