Tillykke til Anne Steen Møller: 25-års jubilæum - Karlsen, Lis (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Musikterapeut Anne Steen Møller fejrer 25-års jubilæum på sin arbejdsplads Landsbyen Sølund ved Skanderborg. Musikterapeut Lis Karlsen lykønsker.