Med musikterapi kan jeg bedre holde til mit arbejde - Petersen, Annette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Musikterapeuter er vigtige tværfaglige samarbejdspartnere i omsorgen for patienterne. Jeg samarbejder nu med musikterapeuten om aftenarrangementer hvert halve år for efterladte til patienter, der er døde på hospice. Der er ca. 30 40 efterladte deltagere, og aftenen består af oplæg fra de professionelle og drøftelse i mindre grupper samt fælles drøftelse i plenum.