Psyke & Logos: Tema: Emotioner - Setterberg, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Temanummerets artikler behandler emnet emotioner og følelser ud fra henholdsvis et almenpsykologisk, et klinisk og et pædagogisk perspektiv. I temanummeret genplaceres følelsernes og emotionernes betydning for menneskets liv centralt i klinisk praksis og forskning og slår fast, at emotioner har relevans for ethvert psykologisk tema. Cand.mag. i musikterapi og psykologi, Ulla Setterberg, anmelder. Psyke og Logos. Tema: Emotioner Nr. 1, 2012, Årgang 33 Dansk Psykologisk Forlag, Kbh. Sider: 191. Pris: 235 kr.