Øget livskvalitet gennem musik, terapi og fællesskab - Horsholt, Lene; Dammeyer, Charlotte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Fem patienter knyttet til Opsøgende Psykoseteam, Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien, har fundet en oase af ro og nærvær – midt i en tilværelse, der ellers mest har budt på kaos og nederlag. Nu ønsker de hinanden ”glædelig tirsdag”, når de hver uge mødes i en musiklyttegruppe på hospitalet.