Klavereleven - Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Musikterapeut på Hospice Djursland, Hilde Skrudland, fortæller om et musikterapeutisk forløb med en kvinde, der var konservatorieuddannet pianist og tidligere klaverlærerinde. Pludselig bliver rollerne byttet om - til stor fornøjelse for begge parter..