Forbløffende praksisser: en fænomenologisk undervisningsstrategi - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Lars Ole Bonde, ph.d., professor ved Musikterapiuddannelsen Aalborg Universitet samt professor II ved Senter for Musikk og Helse, Norges Musikkhøgskole, anmelder Kirsten Fink-Jensens bog. Forbløffende praksisser, Kirsten Fink-Jensen: Hans Reitzels Forlag, 224 sider, 249kr.