This is my story, this is my song: - Musikterapiens rolle i livets sidste fase med fokus på betydningen af emotionel kontakt - Smalbro, Nanna Højlund (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
I efteråret 2011 var jeg i New York på Beth Abraham Family and Health Services, hvor min 9. semesters praktik skulle forløbe. Beth Abraham er et stort hospital for kort- og langtidsrehabilitering og kroniske neurologiske lidelser, som tager sig af en blandet gruppe af mennesker i alle aldre, fra stort set alle dele af verden, og med meget forskellige diagnoser og lidelser. Mit speciale, udarbejdet i foråret 2013, er et kvalitativt casestudie af to individuelle musikterapiforløb fra denne praktik. Denne artikel er baseret på arbejdet med mit kandidatspeciale (Smalbro 2013).