Ny bog giver en nuanceret indsigt i smerter hos børn - Redaktionen, (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Maiken Bjerg og Charlotte Jensen (2014). Smerter hos børn. Indsigt, mestring, lindring. Forlaget Frydenlund. 337 sider, 349 kr.