Ny bog om musikterapi udkommet den 7. oktober 2014 - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Lars Ole Bonde (red). 2014.Musikterapi: Teori Uddannelse Praksis Forskning. En h¨åndbog om musikterapi i Danmark. Forlaget Klim. 555 sider. Pris 389 kr. Bogen er skrevet af lærere og forskere på Aalborg Universitets musikterapiuddannelse – med bidrag fra norske og svenske kolleger. Den fokuserer på musikterapi i Danmark, men indeholder også afsnit om musikterapiens historie og om de internationalt vigtigste musikterapeutiske retninger. Der gøres rede for musikterapiens anvendelse inden for en lang række kliniske områder og for den dokumentation der findes for musikterapiens effekt.