Musical Life Stories: Anmeldelse: Narratives on Health Musicking - Holgersen, Sven-Erik (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Lars Ole Bonde, Even Ruud, Marie Strand Skånland, and Gro Trondalen (Eds.) (2013). Musical Life Stories. Narratives on Health Musicking. Norwegian Academy of Music. NMH-publikasjoner 2013:5. 354 sider. I sit forord til Musical Life Stories, Narratives on Health Musicking argumenterer Gary Ansdell for, at beskæftigelse med musik i hverdagen generelt kan have en helsefremmende funktion, og at den kan være forbundet med mange forskellige former for ”musiceren” (musicking). Enheden af mennesker-musik-helse kan foruden terapi være forbundet med kunstnerisk udøvende, pædagogisk, psykologisk og socialt arbejde og med det levede liv i øvrigt, hvor musik spiller en rolle. Dette afspejles også i antologiens 16 forskningsbidrag, der repræsenterer feltet bredt.