Musikterapiklinikkens 20 års jubilæum - Rolff-Petersen, Inger (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Klinikleder Inge Nygaard Pedersen bød velkommen. Hun karakteriserede klinikken og dens medarbejderes funktion, som brobyggere mellem universitet og psykiatri, naturvidenskab og humaniora, teori og praksis samt fra sind til sind. Dette blev underbygget af sangen ”Godmorgen lille land”. Festsalen på Aalborg Universitetshospital var fyldt. Hele dagen var programsat med en mangfoldig talerliste og efterfølgende reception. Alle oplægsholdere formåede, på det ene kvarter de havde, at levere fortættede spots fra faglige igangværende tiltag i klinikken og opsigtsvækkende respekt for faget, set fra eksterne samarbejdspartneres perspektiv. Der var sørget for god forplejning undervejs og i pauserne summede entusiasmen.