Susan Hart og musikterapeuter i samklang på AAU - Mumm, Helle (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Den 19. juni 2014 samledes 95 musikterapeuter og kolleger i Aalborg til oplæg ved Susan Hart om neuroaffektiv udviklingspsykologi. Susan Hart har skrevet en række bøger om teoridannelsen, som har fokus på autonom, limbisk og præfrontal funktion og udvikling i relationer (samlet i tre 'neuroaffektive kompasser'), herunder synkronicering, selvregulering og mentalisering. Særligt har Susan Hart m.fl. fokus på at beskrive emotionelle udviklingsniveauer med henblik på optimal udredning og behandling.