Stafetten: Somatic Experience - Bjerg, Majken (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Svar på en fagkollegas spørgsmål - Signe Marie Lindstrøm: Hvad synes du om musikterapeuters muligheder for videreuddannelse; og hvad har du oplevet, at din egen videreuddannelse indenfor S.E. (Somatic Experience) har tilført/udfordret ved din musikterapeutiske baggrund?