The Use of Guitar in Music Therapy - Anderson-Ingstrup, Jens (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Ifølge Oden (p. xi) er formålet med denne bog at præsentere viden om brugen af guitar i musikterapi, som kan være relevant for såvel musikterapistuderende, der aldrig har anvendt en guitar, som for erfarne musikterapeuter, der er vant til at anvende guitaren klinisk. Bogen består af tre overordnede afsnit; 1) introduktion til guitaren, 2) terapeutens anvendelse af guitaren og 3) klientens anvendelse af guitaren. Førstnævnte omhandler traditionel anvendelse af guitaren, hvorimod andet og tredje afsnit fokuserer på den kliniske anvendelse af guitaren. 10.sem.studerende på musikterapiuddannelsen, Jens Anderson-Ingstrup, anmelder. Jonathon Oden (2014). The Use of Guitar in Music Therapy. University Park, Illinois, USA: Barcelona Publishers. 201 sider, 199 kr.