Inklusion, leg og empati: Neuroaffektiv udvikling i børnegrupper - Mumm, Helle (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
For de bidragende musikterapeuter kan selskabet ikke være mere udsøgt – og naturligt – end som her at være blandt forfatterne i ”Inklusion, leg og empati”. Et selskab af stemmer, der taler synkronicitetens, kroppens, følelsernes samt relationernes sprog og sag. De beskæftiger sig alle med balancegangen i at skabe tryghed via makroregulering i form af struktur, og skabe konstruktivt engagement via mikroregulering i form af det at se og høre børns initiativer og støtte dem i at udfolde sig spontant indenfor rammen. Musikterapeut og Marte Meo-terapeut, Helle Mumm, anmelder. Susan Hart (red.) Inklusion, leg og empati – neuroaffektiv udvikling i børnegrupper. Hans Reitzels Forlag, 2015. 347 sider. Pris: 350 kr.