Flute, Accordion or Clarinet? - Using the Characteristics of Our Instruments in Music Therapy - Lerche, Heidi (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Amelia Oldfield, Jo Tomlinson og Dawn Loombe har redigeret denne bog, der giver en unik beskrivelse af musikterapeuters brug af hovedinstrument i kliniske sammenhænge. Bogen beskæftiger sig med hele 17 instrumenter, som der ikke tidligere er skrevet megen musikterapilitteratur om. Oldfield påpeger i sin introduktion, at formålet med bogen er at udligne det tomrum, der er opstået i musikterapilitteraturen i lyset af, at instrumenterne ofte anvendes i klinisk praksis. Musikterapeut og cand.phil. i musikvidenskab, Heidi Lerche, anmelder. Edited by Amelia Oldfield, Jo Tomlinson and Dawn Loombe (2015). Flute, Accordion or Clarinet? – Using the Characteristics of Our Instruments in Music Therapy. London: Jessica Kingsley Publishers. Sider: 344. Pris: £19.99