Sangen har vinger - Lykkegaard, Chris (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Musikterapeut på Demens Centrum Aarhus, Chris Lykkegaard anmelder en ny node- og sangbog, som er udarbejdet af faglige eksperter og specielt målrettet vores svageste ældre borgere. Birgit Hvass & Birgitte Clausen (red.) Sangen har vinger. Ældresagen og Wilhelm Hansen AS, København, 2015. 189 sange. Pris: 129 kr. for tekstbogen og 399 kr. for melodibog med spiralryg.