Musikterapifaget i foretræde i folketinget - Jacobsen, Stine Lindahl; Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
D. 20. oktober 2015 havde en delegation fra AAU foretræde i Sundheds- og Ældreudvalget. Delegationen bestod af professor og forskerskoleleder Hanne Mette Ridder, studieleder og lektor Stine Lindahl Jacobsen, lektor Ulla Holck, dekan Henrik Halkjær samt demensfaglig leder Birthe Schelde fra Vejle Kommune. De var forberedt til tænderne ...