Musikterapi og personafstemt interaktion i demensomsorgen - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder giver indblik i et nyt forskningsprojekt om musikterapi indenfor ældreområdet. I projektet undersøges, hvad der sker, når omsorgsgivere, som arbejder med svært demensramte mennesker, har et nærværende samvær i daglig pleje og omsorg. Projektet er støttet af Veluxfonden.