Hvor skal vi hen du? - De første erhvervserfaringer fra en nyuddannet musikterapeut - Pfrogner, Maria (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Musikterapeut Maria Pfrogner fortæller: "Denne artikel er en rejsebeskrivelse. En fortælling om en vandring igennem de første år af min faglige udvikling: fra spæd nyuddannet til musikterapeut med selvtillid og fast grund under fødderne. Mit håb er at du som læser vil kunne spejle dig i de refleksioner, jeg har gjort mig undervejs. Som musikterapeut kan jeg til tider få oplevelsen af at måtte kæmpe for mit fag pga. besparelser, tværfaglige udfordringer, mm. Men jeg håber, at min historie også minder os om, at vi med vores solide faglighed og musikkens kraft er en vigtig ressource, og at musikterapi, når alt kommer til alt, selv viser sit værd når den får plads."