Input fra en oplevelsesmedarbejder - Smalbro, Nanna Højlund (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
”En oplevelse har til sigte at skabe et kort eller længevarende aftryk hos borgerne, som betyder en positiv ændring i borgers sindstilstand og/eller fysiske velbefindende. Oplevelser skal primært skabes i de nære hverdagsrutiner og sekundært som større arrangementer. Den enkelte oplevelse kan og skal ikke målrettes alle – men alle skal have en følelse af, at der er oplevelser, der passer til dem”. Musikterapeut Nanne Højlund Smalbro beretter fra sin ansættelses som oplevelsesmedarbejder i Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune.