"Musikstjernen": - en ny stjerne i psykiatrien - Lund, Helle Nystrup; Bertelsen, Lars Rye (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Musikterapeuterne Helle Nystrup Lund og Lars Rye Bertelsen beskriver baggrunden for og udviklingen og implementeringen af Musikstjernen.