JA jeg kan! - Et sangskrivningsforløb med en ung pige på et asylcenter - Andersen, Anne Cathrine Hulthin (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Musikterapeut Anne Cathrine Hulthin Andersen beskriver et musikterapiforløb med en teenagepige på et asylcenter i Jylland. Pigen og familiens flugt til Danmark havde været lang og særdeles anstrengende, og de var dybt påvirkede af hændelserne under flugten, som bl.a. indbefattede trusler på livet. Den dengang 13-årige pige havde en bedste, og eneste, veninde, som inden længe skulle udvises fra Danmark, og pigen var meget påvirket af at skulle miste dette venskab, som indtil da havde tilføjet mening i hendes tilværelse. Pigen ønsker at være anonym, så i følgende tekst kaldes hun ‘Clara’.