Dokumentation og forskning: Januar 2017 - Juli 2017 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, beretter om den nyeste forskning i musikterapi.