Netværksgruppen for musikterapeuter indenfor ældre- og demensområdet - Laursen, Lise Høy; Krøier, Julie Kolbe (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeuterne Lise Høy Laursen og Julie Kolbe Krøier giver et indblik i netværksgruppens nationale og lokale arbejde om udviklingen indenfor området og om visionerne for de kommende år.