Omkring Tøsne og Forsytia: - når et musikterapeutisk forløb bliver offentligt - Jensen, Hugo (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut Hugo Jensen beskriver sin afsluttende praktik på musikterapiuddannelsen og herigennem kontakten med en klient Lene Bredsdorff og hendes mand Thomas Bredsdorff, som i en senere bogudgivelse "Tøsne og forsytia" (2017) beskriver musikterapiforløbet og dets effekt og betydning for både Lene og ham selv.