Musikkens Hus i Aalborg er demensvenligt - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikkens Hus i Aalborg sammen med Alzheimerforeningen Nordjylland og Musikterapiuddannelsen ved Aalborg Universitet besluttede at arbejde for at gøre Musikkens Hus demensvenligt. Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder fortæller.