Dokumentation og forskning : August 2016 - Januar 2017 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder giver et indblik i den seneste forskning i musikterapi.