At bane sig vej som musikterapeut - Madsen, Lene (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
I artiklen beskriver musikterapeut Lene Madsen, hvordan hun har´taget kontakt og siden fået arbejdstimer på forskellige institutioner inden for det palliative felt.