Brug af klaver og improvisation i palliativt arbejde på et hospice - Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
I denne artikel beskriver musikterapeut Hilde Skrudland brugen af klaver og klinisk improvisation på klaver i palliativt arbejde med voksne patienter på et hospice.