"Anti-hokus-pokus-formidler" - Schmidt, Trine; Dammeyer, Charlotte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
I en samtale mellem mentor v. Rehabiliteringscollege Aalborg, Trine Schmidt, og musikterapeut Charlotte Dammeyer får vi gennem artiklen et indblik i Trine Schmidts erfaringer med musikterapi som tidligere patient på Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien.