Musik & Leg: - glæde og dynamik i et inkluderende fællesskab - Irgens-Møller, Ingrid; Balslev, Mette Krogh (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut Ingrid Irgens-Møller og ergoterapeut Mette Krogh Balslev beretter om det tværfaglige samarbejde omkring forløbet Musik & Leg, som også sker i samarbejde med en pædagog. Musik & Leg foregår i flere specialdagtilbud i Aarhus.