Ny forskning i musikterapi: August 2018 - Januar 2019 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, gennemgår den seneste musikterapiforskning.