5 tilgange til sundhedsfremmende musikanvendelse - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Professor emeritus i musikterapi Lars Ole Bonde giver et indblik i 5 forskellige tilgange til musikanvendelse i en sundhedsfaglig kontekst.