Dansk Musikterapeutforening og Tænketanken Musik & Sundhed: - Sammen skaber vi nye tværfaglige samarbejdsfelter - Kolind, Inge; Sanfi, Ilan (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Musikterapeuter og hhv. næstformand og formand i Dansk Musikterapeutforening, Inge Kolind og Ilan Sanfi, beretter om samarbejdet med Tænketanken Musik & Sundhed. Dette sker som endnu et tiltag for at løfte sundhedsfremmende musikanvendelse højere op på den politiske dagsorden, så musikkens mange indvirkningsmuligheder kan komme endnu flere patienter og pårørende til gode i det danske sundhedssystem.