Fornem pris til Hanne Mette Ochsner Ridder - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Professor Hanne Mette Ochsner Ridder modtager HN-prisen på 500.000kr til sin demensforskning. Musikterapeut og lektor, Ulla Holck, beretter.