Tales from the Music Therapy Room: Creative Connections - Buchhave, Sofie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Claire Molyneux (ed.) (2018). Tales from the Music Therapy Room. Creative Connections. Jessica Kingsley Publishers. 168 sider. Pris: 134 kr (paperback/e-bog). Anmeldt af musikterapeut Sofie Buchhave.