Ny forskning i musikterapi: Januar 2019 - august 2019 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Nyeste specialer fra musikterapiuddannelsens årgang 2019, nyeste effektundersøgelser, reviewartikler og nyt fra forskergruppen på AAU - formidlet af professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder.