Demensplejesange som musikterapeutisk metode - Ilsøe, Poul (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Sangskrivning og plejesange, hvor plejesange skal forstås som terapeutiske kompositioner, der skrives til konkrete plejesituationer, er blevet en del af musikterapeut Poul Ilsøes opgaver. I denne artikel fortæller han om tre af de sange, som han har skrevet tekst og musik til i forbindelse med sit arbejde som musikterapeut på Demenscenter Skovgården, Hadsund.