Stafetten - Messell, Catharina (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Musikterapeut Catharina Messell beretter om sit arbejde som musikterapeut og forskningsmedarbejder i MICO-projektet på børnekræftafdelingen på Rigshospitalet. Her fokuserer hun især på personalet og udvikler i den forbindelse personale-tilbuddet ”Musik & Mindfulness”.