Mødeøjeblikke i indre landskaber - Snebang, Betina (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
PROMUSA, Professionsrettet musikanvendelse, er en toårig deltidsuddannelse på Aalborg Universitet i København, sammensat af enkeltfag fra den treårige bacheloruddannelse i musikterapi. Denne artikel er en opsummering af forfatterens 2. semesters projektrapport i faget musikpsykologi.